Mushroooooooms ๐Ÿ„

๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„๐Ÿ„

This is sadly not candlelight food. Itโ€™s my lightbulb-just went-as-I-was-taking-a-photo, food. I was presented with a large amount of chopped mushrooms, so I slow cooked them in garlic, salt, cracked black pepper, almond milk, and onions. Bloody lovely. (Fryโ€™s chicken style strips were added later on). It turned out to be accidentally vegan.

For new readers – I’m not vegan and probably won’t ever be. I wholly admit my obsession with CHEESE, and I have tried many cheese alternatives that sadly don’t address my cravings. I am a cheese monster.

I’m having issues with chopping stuff at the moment (fucking stupid hands, honestly) so being given the shrooms already chopped was so helpful. There’s no real science to this combo, all I did was throw unmeasured ingredients in my slow cooker, and let them mingle in a low heat for a few hours. Slow cookers are a fucking miracle to folks like me.